Pärltavlor

Svala, hjärta, skalle och ros.

(Alla fyra tavlor finns till försäljning. 900:- styck eller 2500:- för alla fyra)

Juli 2009

Detta är den första av fyra tavlor jag gjort i kroppskonstens anda. För dem som inte är så belästa inom tatueringskonsten kan jag berätta att denna tavla föreställer en svala. Svalan stod förr för ett visst antal sjömil som sjöman. Nu för tiden betyder en svala ofta lojalitet och stolthet över människor i bärarens närhet. Tavlan är gjord av nästan 4 000 pärlor.

Juli 2009

Detta är andra tavlan som slutfördes på tatueringstemat. Även detta är ett väldigt traditionellt motiv inom en tatueringsgenre som kallas "Old School". Hjärtat säger sig självt, det betyder "kärlek". Den är gjord av knappt 4 000 pärlor och mäter 30 x 30 cm.

Juli 2009

Som ni ser föreställer detta en dödskalle. Motivet kan betyda många olika saker, men ofta "förändring", eller helt enkelt en medvetenhet om att livet en dag tar slut. Tavlan är som alla de andra gjord av knappt 4 000 pärlor.

 

Juli 2009

Rosen är också den ett populärt tatueringsmotiv. Olika färger har olika betydelser, men generellt brukar man förknippa rosorna med kärlek. Den blå rosen står för "det omöjliga" eller "drömmar", eftersom den blå rosen inte existerar på riktigt.

Comments are closed.